TRAINING

TRAINING

Bewegingszin biedt drie trainingen aan:

“PMT-training weerbaarheid” “Spelen met emoties” en “van faalangst naar vertrouwen”.

Alle trainingen hebben een PMT werkwijze, dat wil zeggen dat er in de ervaring wordt geleerd. Er worden actieve en rustige oefeningen aangeboden. Niet alleen praten, maar vooral ook doen en ervaren.

De trainingen worden in kleine groepen aangeboden, kinderen kunnen namelijk ook veel van elkaar leren. De groepen worden zo ingedeeld, dat je altijd bij leeftijdsgenoten zit.

Een belangrijk verschil tussen de training en therapie is dat er tijdens het aanbieden van de training minder contact is met ouders. Sommige trainingen hebben wel een werkboek, zodat je als ouder kunt zien wat we doen en eventueel thuis nog kunt oefenen. Er worden vaardigheden aangeboden en voor sommige kinderen is dat voldoende, die kunnen daarna weer vooruit. Als de aard van het probleem toch wat complexer is, kan het zijn dat er groepsbehandeling of individuele therapie wordt aangeraden. Groepsbehandeling heeft, naast het aanbieden van vaardigheden een meer inzichtgevend karakter. Bij individuele therapie is er nog meer verdieping mogelijk om tot de kern van het probleem te komen.

De opbouw van een training is als volgt; eerst is er een kennismakingsgesprek met de ouders en het kind, dan volgt er acht weken training in de groep en tot slot is er een evaluatiegesprek met ouders.

Alle trainingen worden aangeboden na schooltijd, hieronder zie je per training de start datum en tijd. De locatie is de gymzaal van het Noorderlicht, Roerdompstraat 76 in Wijchen.

PMT-training weerbaarheid

Donderdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur

Startdatum: 14 november

Klik op de afbeelding voor meer informatie over wat je kunt leren bij deze training.

Spelen met emoties

 

 

 

 

 

 

Woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur

Startdatum: 20 november

Klik op de afbeelding voor meer informatie over wat je kunt leren bij deze training.

van faalangst naar vertrouwen

 

 

 

 

 

 

Woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur

Startdatum: 13 november

Klik op de afbeelding voor meer informatie over wat je kunt leren bij deze training.

 

Vergoedingen

Het is de bedoeling om de trainingen voor iedereen toegankelijk te maken. Op dit moment zijn er verschillende mogelijkheden voor vergoeding. Neem contact op dan kijken we welke manier van vergoeding past bij jullie situatie.

Met de najaarskorting in acht genomen is het tarief 45 euro per persoon per keer. Het streven is om de eigen bijdrage zo laag mogelijk te houden, dit kan uit komen op GEHEEL VERGOED of een eigen bijdrage van 5 EURO per persoon per keer. Aangezien er voorwaarden zitten aan vergoeding, neem contact op, dan wordt er vooraf nauwkeurig uitgezocht voor welke vergoeding u in aanmerking komt.